za. apr 1st, 2023
badkamervloer

Wanneer je graag een nieuwe badkamer wilt hebben, dan is het hoogstwaarschijnlijk ook zo dat er een nieuwe vloer in de badkamer komt. Eerder was het hierbij vanzelfsprekend dat hier tegels voor gebruikt werden. Echter vandaag de dag is er veel meer keuze naast de oude bekende tegelvloer. In dit artikel kun je lezen welke opties er nog meer zijn en wat hier de kenmerken van zijn. Om zo gemakkelijker te kunnen beslissen welke badkamervloer het best bij jou past.

De bekende tegelvloer

In het verleden kwam je bijna overal tegelvloeren tegen in badkamers. Vandaag de dag worden ze nog steeds vaak gebruikt, omdat tegels verschillende voordelen hebben. Ze zijn namelijk duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en ook nog eens onderhoudsarm. De aanschafprijs is vaak zo hoog als je het zelf wilt maken. Er zijn namelijk enorm dure tegels verkrijgbaar, maar er zijn ook voldoende restpartijen te verkrijgen.

Een gietvloer

Een gietvloer wordt steeds vaker ingezet als badkamervloer. Het grote voordeel van deze vloer is dat deze naadloos is, waardoor deze zeer gemakkelijk schoon te maken zijn. De vloeren zijn er in vele verschillende opties qua kleur. Tevens zijn deze vloeren goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Meer informatie over deze prachtige vloeren is te vinden op gietvloer info.

Badkamervloer van kurk

Kurk is nog net zo bekend als materiaal voor een badkamervloer. Echter wordt het steeds vaker ingezet. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het altijd warm aanvoelt. Tevens geeft het eens speciale look en is het behoorlijk geluiddempend. Daarnaast is kurk een natuurproduct, waardoor dit een goede optie is als je ook aan het milieu wilt denken bij de beslissing van je badkamervloer. Tegenwoordig zijn er tegels gemaakt van kurk op de markt, waardoor het installeren van een kurkenvloer een stuk gemakkelijker is geworden.

Door adminde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *