zo. apr 2nd, 2023

Wanneer je weer eens aan het shoppen bent voor leuke dingen voor in huis. Dan zal het vast eens gebeuren dat je een product tegenkomst waar je nog nooit van gehoord hebt. Het zijn vaak nieuwe, handige producten welke naast wellicht een leuk design, vooral enorm handig zijn in het huishouden. In dit artikel kun je verschillende handige woonaccessoires vinden welke dit jaar enorm populair zijn.

Handdoek ladder

Een ladder is de laatste jaren helemaal in. Je komt ze tegen in de woonkamer, waar er plantjes opgezet kunnen worden. Maar ook in de badkamer zijn ze nu steeds vaker te vinden. Hier kunnen ze ideaal dienen als handdoekhouder. Vaak worden er wat kleinere ladders gebruikt, waardoor er twee a drie handdoeken op passen.

Zitbal

Zitballen zijn er al jaren, echter tegenwoordig zijn ze er in vele leuke designs. Waarbij er zelfs vilt gebruikt wordt, waardoor ze leuk in bij verschillende designs passen. Een zitbal is een goede afwisseling voor de hele dag op een stoel te zitten. Doordat de ronding van de bal zal je actief moeten zitten. Dat wil zeggen dat je jezelf in evenwicht dient te houden.

Vaatdoekhouder voor in de gootsteen

Een haakje om een handdoek of een theedoek aan te hangen, is in vele huishoudens te vinden. Echter een houder welke in de gootsteen geplakt kan worden, zie je niet zo vaak. Een mooi voorbeeld is een rvs vaatdoekhouder van Staalsmid, welke muurvast in de gootsteen geplakt zit. Op deze manier zul je altijd een plek hebben voor een nat vaatdoekje.

Een magnetische bierboom

Erg leuk verzonnen en tevens gemakkelijk zelf te maken. Door op een rond stukje hout, verticaal een stok te monteren. Met daarop een magneet, ben je al in het bezit van een bierboom. Echter is hij pas echt af als je bierdopjes aan het magneetje laat kleven. Uiteraard is het maken van zo’n boom ook mogelijk met andere dopjes van metaal.

Door adminde