zo. apr 2nd, 2023
onverse-all-star

Met kleding en sneakers is het maar net wat er op dat moment in de mode is, wat door het gros van de mensen gedragen wordt. Soms zijn er sneakers en kledingstukken die voor een seizoen helemaal in zijn, maar het jaar erop alweer vergeten. Wellicht dat ze een aantal jaar later weer populair zijn, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Echter zijn er ook kledingstukken en sneakers welke voor lange tijd populair zijn. Al heb je bijwijzen van spreken bepaalde sneaker van 10 jaar oud, dan kun je ze vandaag de dag nog gewoon dragen en zal je een sneaker dragen die nu nog steeds zeer populair is. In dit artikel zul je erachter komen welke sneakers voor langere periodes populair zijn geweest of dat nog steeds zijn.

All stars sneakers

Wie kent ze niet, de converse All Star sneakers. Ze zeggen wel eens dat dit de eerste echte sneaker op de markt was. Al sinds 1917 is deze sneaker populair, al werd deze toen vooral tijdens sporten gedragen. Door de jaren een zijn er tal van variaties in kleuren op de markt gekomen, echter blijft het model van deze sneaker enorm typerend.

Nike Air Max

Als je het hebt over sneakers die vaak verkocht zijn, dan komen de Nike air max sneakers hoogstwaarschijnlijk wel in het lijstje voor. Waarbij het vooral de Nike Air Max 1 zijn die door de jaren heen populair zijn gebleven. Door de jaren heen zijn er namelijk verschillende modellen van de Air Max in de handel gekomen. Echter de Nike Air Max 1 is door de jaren heen goed blijven verkopen. Inmiddels zijn ze in vele varianten op de markt gebracht in bijna iedere kleurencombinatie die je kunt bedenken. Echter blijven ze vandaag de dag nog steeds vaak over de toonbank gaan.

Door adminde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *