za. apr 1st, 2023
1148827_hot-tub

Nu de eerste zonnestralen van maart alweer een feit zijn. Kun je direct zien dat mensen al volop in de tuin bezig zijn. Niet alleen mensen met een groentetuin, die hun zaadjes in de grond stoppen. Nee ook mensen die hun tuin aangenamer maken. Voor het jaar 2022 zijn er verschillende trends merkbaar bij mensen die hun tuin willen verfraaien. Zo zijn er diverse producten die steeds vaker in een hedendaagse Nederlandse tuin voorkomen.

Betonnen en kunststof schuttingen

Was het vroeger vooral hout en wellicht eens hardhout wat er gebruikt werd voor schuttingen. Tegenwoordig zijn de schuttingpalen vaak van kunststof of beton. Echter is de nieuwste trend om de gehele schutting in kunststof of beton te nemen. Uiteraard zijn dit enorm duurzame ontwikkelingen, waarbij er een keer meer geld uitgegeven dient te worden. Maar waarbij er voor tientallenjaren geen nieuwe schutting meer geplaatst hoeft te worden.

Bij dit soort schuttingen is tegenwoordig van alles mogelijk. Waarbij het soms lijkt of dat er hout gebruikt is. Een grijze betonnen schutting hoeft het dan ook zeker niet te zijn. Soms lijkt het een mooie gemetselde muur, een andere keer lijken het niet kiezels. Kortom, er is vandaag de dag heel wat mogelijk als het om schuttingen gaat.

Een hottub in de tuin

Sinds de corona crisis wordt er steeds meer geld uitgegeven voor spullen in de tuin. Dit is natuurlijk niet vreemd omdat veel mensen meer tijd in de tuin doorbrachten en niet of niet zo ver op vakantie gingen. Hierdoor zijn er in Nederland heel wat hottubs en jacuzzi’s verkocht. Ondanks dat deze producten aardig wat geld kosten en eerder maar een enkele keer voorkwamen. Zijn het nu behoorlijk wat mensen die zo’n klein warm bad in de tuin hebben staan.

Door adminde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *